Saltar a continguts

Al·lèrgicum

Navegació

Menú principal

Notícies

20/06/2018
Èxit de participació al darrer taller de cuina de la temporada del programa solsoní ‘Al·lèrgicum’

Properament es publicarà noves informacions i material divulgatiu al web de la campanya

 

Imatge de complement Veure galeria Ampliar imatge

Trenta persones han après aquesta setmana a cuinar postres saludables i delicioses en el marc de la campanya municipal solsonina “Al•lèrgicum, mengem sense barreres”. Ho han fet de la mà de la xef i coach Cristina Manyer en el darrer taller de cuina de la temporada. Aquesta ha estat la convocatòria amb més èxit de participació. 
 
Un pastís cremós de cafè amb una base cruixent, un rawnie (pastís cru de xocolata), un pastís ràpid de fruites i trufes de pastanaga són les receptes que es van preparar davant dels assistents. En tots els casos es van elaborar sense sucre, gluten, làctics, ous o farines refinades. 
 
La majoria de participants a aquest taller, de fet, també van prendre part en les altres activitats del programa “Al•lèrgicum”. Al primer taller, de cuina vegana, el març, hi van participar 24 persones; al segon, d’esmorzars saludables, a l’abril, 19, i al tercer, de pa i pizza sense gluten, el mes passat, 15. 
 
La campanya “Al•lèrgicum” és promoguda per tercer any per la regidoria de Salut de Solsona amb la col•laboració de Toleràncies i la Diputació de Lleida. El seu objectiu és facilitar recursos a la població amb al•lèrgies, celiaquia o intoleràncies alimentàries i sensibilitzar els establiments de restauració i venda de productes alimentaris. 
 
Properament s’anirà publicant noves informacions i material divulgatiu sobre les al•lèrgies i intoleràncies alimentàries al web www.allergicumsolsona.cat.