Saltar a continguts

Al·lèrgicum

Navegació

Menú principal

Notícies

14/03/2018
Arrenquen amb èxit d’assistència els tallers de cuina d’’Al•lèrgicum’

Obertes les inscripcions a les altres tres sessions mensuals programades al Casal Cívic fins al juny 

Elevada participació al taller amb Miquel Garcia, de Casa Albets Veure galeria Ampliar imatge

Aquesta setmana han arrencat amb èxit d’assistència els tallers de cuina de la campanya municipal de Solsona “Al•lèrgicum, mengem sense barreres”. 25 persones han participat al Casal Cívic a la sessió dedicada a la cuina vegana, a càrrec de Miquel Garcia, cap de cuina de l’hotel-restaurant Casa Albets. La propera convocatòria serà el 17 d’abril, anirà a càrrec de la dietista Martina Ferrer, de l’equip d’Ets el que menges, i se centrarà en els esmorzars saludables sense al•lèrgens (de declaració obligatòria).  
 
Tofu fumat amb crema de carbassa, pèsols negres i ruca; patata al forn amb pebrot escalivat, espinacs i maionesa d’all negre; entrepans d’heura amb maionesa d’alfàbrega i ceba confitada amb vinagre; humus amb mongeta del ganxet i tomàquets xerri, i pa de pessic de llimona amb fruits vermells. Amb aquestes propostes, Casa Albets va demostrar que es pot ser àmpliament creatiu a la cuina i menjar de forma variada i equilibrada amb receptes d’aliments d’origen vegetal, sense llet ni ous. 
 
A l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament ja hi ha obertes les inscripcions per als propers tallers per a persones amb al•lèrgies, celiaquia o intoleràncies alimentàries programats per la regidoria de Salut de Solsona amb la col•laboració de Toleràncies i la Diputació de Lleida. El 17 d’abril, de sis a vuit, “Esmorzars saludables sense al•lèrgens (de declaració obligatòria)”; el 8 de maig, de dos quarts de sis a dos quarts de nou del vespre, “Pa i pizza sense gluten”, i el 12 de juny, de sis a vuit, “Postres sense sucre”. Tots els tallers són gratuïts.