Saltar a continguts

Al·lèrgicum

Navegació

Menú principal

Notícies

11/06/2018
L’experta en postres saludables Cristina Manyer condueix el darrer taller de cuina d’‘Al•lèrgicum’, que passa al dia 19

Les inscripcions, que són gratuïtes, estan obertes fins al mateix dia 

Imatge de complement Ampliar imatge

Com elaborar postres sense sucre i saludables sense renunciar a què siguin delicioses. Això és el que s’ensenyarà en el quart i darrer taller de cuina de la temporada de la campanya municipal de Solsona “Al•lèrgicum, mengem sense barreres”, que s’ha reprogramat per al dimarts 19 d’aquest mes, de sis de la tarda a vuit del vespre al Casal Cívic Xavier Jounou. Anirà a càrrec de la reconeguda xef i coach Cristina Manyer.  

Manyer també és professora, col•laboradora del portal Etselquemenges.cat i autora d’un blog que porta el seu nom, on comparteix coneixements de cuina terapèutica. Les inscripcions al seu taller són gratuïtes i estan obertes a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament (973480050) fins al mateix dia 19. 

Aquesta serà el darrer taller de la temporada de la campanya “Al•lèrgicum”, dissenyada per facilitar recursos a la població amb al•lèrgies, celiaquia i amb intoleràncies alimentàries i sensibilitzar els establiments de restauració i venda de productes alimentaris. La promou per tercer any la regidoria de Salut amb la col•laboració de Toleràncies i la Diputació de Lleida. Les persones que han participat als cursos pràctics rebran un formulari de valoració. Entre altres accions que es duran a terme properament hi ha l’assessorament a restaurants i comerços.