Saltar a continguts

Al·lèrgicum

Navegació

Menú principal

Notícies

23/02/2017
L'espai radiofònic d'Al·lèrgicum dedica l’últim programa a la intolerància a la fructosa

Es pot sentir els dijous 23 de febrer i 2 de març a les 10 h, amb repetició els dimarts 28 de febrer i 7 de març a les 15 h 

Imatge de complement

El quart i últim programa d’"Al·lèrgicum" a Solsona FM se centrarà en les problemàtiques de les persones afectades per al·lèrgia o intolerància a la fructosa. En la primera part, s'entrevista la presidenta executiva del Centre Sanitari del Solsonès, M. Pilar Fons, per parlar del tractament de les al·lèrgies alimentàries a l’ens de salut. La segona part consisteix en una tertúlia amb experiències personals d’afectats de la comarca.
 
Recordem que "Al·lèrgicum" és un programa sobre les al·lèrgies i intoleràncies alimentàries conduït per Imma Serra i impulsat pel projecte “Toleràncies, menjant amb il·lusió”. És una de les actuacions del projecte del mateix nom, Al·lèrgicum, una campanya municipal de Solsona de sensibilització i divulgació sobre les al·lèrgies i intoleràncies alimentàries que té com a objectiu aportar a la ciutadania tota la informació, eines i recursos necessaris per alleugerir les barreres que es pateixen.
 
Aquest és l’últim capítol d'un programa mensual que s’emet a l'emissora municipal de Solsona (107.5 FM) aquest dijous i el dia 2 a les 10 del matí, amb repetició els dimarts 28 de febrer i 7 de març a les 3 de la tarda.
 
(Notícia redactada per Solsona FM)