Saltar a continguts

Al·lèrgicum

Navegació

Menú principal

Al·lèrgicum Participa

Resultats

Receptari participatiu

En al marc de la campanya municipal solsonina de sensibilització sobre les al•lèrgies i intoleràncies alimentàries “Al•lèrgicum, mengem sense barreres”, es vol crear un receptari participatiu en format digital, que es pugui consultar en línia. Per això es fa una crida a tothom que tingui receptes sense al•lèrgens a compartir-les per fer-ne una compilació.

Aquest receptari es concebrà com una eina de consulta i noves idees culinàries per a la ciutadania que pateix algun tipus d’al•lèrgia o intolerància alimentària. Per participar-hi només cal descarregar el model de fitxa que trobaràs a l'enllaç següent i enviar les receptes fins al 20 d’abril al correu electrònic allergicum@ajsolsona.cat. Entre totes les persones que hi participin se sortejarà un lot de llibres de receptes i alimentació saludable.

Actualitzem el cens. Enquesta virtual (fins al 20/04/2017)

AL·LÈRGICUM PARTICIPA pretén identificar la població local de Solsona afectada per una al·lèrgia o intolerància alimentària, per així conèixer quin percentatge de solsonins/es les pateixen. Enguany actualitzem les dades recopilades el 2015.

Si ets una persona que tens una al·lèrgia, o diverses, o intoleràncies alimentàries, participa a l'enquesta virtual. Si ja vas respondre-la el 2015, però la teva problemàtica ha canviat, pots tornar-hi. Entraràs en el sorteig d'un val de compra de 100 euros per a productes alimentaris sense al·lèrgens a la venda a diferents establiments (que especificarem) i el llibre "Jo també sóc al·lèrgic", de Núria Canturri.

Aquesta enquesta estarà oberta fins al 20 d'abril de 2017. El guanyador del sorteig es publicarà en aquest mateix web (haurà de justificar la seva al·lèrgia o intolerància mitjançant justificants mèdics).

Arran dels resultats i percentatges de població obtinguts, l'Ajuntament de Solsona plantejarà noves estratègies creatives i innovadores per donar resposta a aquestes limitacions alimentàries.

NOTA: La recopilació de dades de l’enquesta és totalment confidencial. En compliment de la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, sobre Protecció de dades de caràcter personal, l’informem que les seves dades recollides mitjançant aquest formulari i l’enviament del correu electrònic posterior seran tractades i quedaran incorporades en els fitxers de la iniciativa “Toleràncies” amb la finalitat d’estudiar el percentatge de població amb al·lèrgies i intoleràncies alimentàries a Solsona.
“Toleràncies, menjant amb il·lusió” manifesta que compleix totes les mesures de seguretat i requisits legals mencionats al Reial Decret 1720/2007, de 21 de desembre i a la L.O.P.D. 15/99 de 13 de desembre, que garanteixen la seguretat de les dades de caràcter personal incorporades als nostres fitxers.
L’informem que pot exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició a l’adreça de l'Ajuntament de Solsona (c/ del Castell, 20 - 25280 Solsona) mitjançant un enviament escrit i la fotocòpia del DNI, indicant la referència a la LOPD, o bé mitjançant l’adreça de correu electrònic allergicum@ajsolsona.cat.