Saltar a continguts

Al·lèrgicum

Navegació

Menú principal

Accions

Exercici 2015
www.alergicumsolsona.cat

S'ha creat un web informatiu sobre al·lèrgies i intoleràncies alimentàries.


Maig-juliol 2015
Cens local

Es duu a terme un recull d’informació i identificació del percentatge de persones amb al·lèrgies o intoleràncies alimentàries a la ciutat de Solsona.

Sortegem una panera amb productes de qualitat lliures d’al·lèrgens entre totes les persones que participin en l'enquesta virtual. Participa-hi a través de l'apartat "Al·lèrgicum Participa"

Curs 2014-2015
Toleranyam

TOLERANYAM és un projecte educatiu d’àmbit comarcal que té per objectiu introduir coneixements sobre al·lèrgies i intoleràncies alimentàries al nens i nenes de 5è de primària del conjunt de la comarca del Solsonès. Es fa mitjançant la utilització de les noves tecnologies de la informació (TIC) i eines educatives que inciten l’autonomia dels alumnes.

Exercici 2015
Taller de cuina i altres

Taller de cuina amb receptes lliures d’al·lèrgens, adaptades per persones amb al·lèrgies i intoleràncies alimentàries, que incitin la creativitat del públic

Tast degustació amb productes artesans i de qualitat lliures d’al•lèrgens, aptes per al•lèrgics i/o intolerants alimentaris.
Repartició de caramels sense al•lèrgens a la cavalcada de Reis

2018
Enguany es posa l'accent en els establiments, tot i que es mantenen les activitats per al públic en general i els centres de secundària

Consulta des d'aquí el resum d'accions formatives, informatives, d'assessorament i altres que s'han programat per al 2018.